У неділю, 26 квітня о 21:00 на телеканалі "1+1" стартував суперфінал десятого сезону шоу "Голос країни". Тіна Кароль, MONATIK, Дан Балан та сімейний "підряд" Потап-Каменських змагались у своїх наставницьких даних. Для всієї України 10 сезон пройшов під гаслом "Найпристрасніший". Це неодноразово підтверджувалось як запеклими боями учасників, так і бразильскими настроями між Даном Баланом та Тіною Кароль.

Тіна Кароль та Дан Балан, скріншот з відео

Вся Україна, затамувавши подих, чекала на грандіозний суперфінал, який в умовах карантину змінив формат. Глядачів у студії "Голосу країни" не було.

Організатори прийняли рішення зробити суперфінал благодійним - всі отримані кошти від голосування і продажу реклами під час випуску підуть на підтримку українських медиків, які рятують життя хворих на COVID-19. Для них придбають захисні костюми, респіратори та інше устаткування, якого зараз так не вистачає для захисту здоров'я лікарів.

Зіркові тренери Голосу країни 10

Популярні новини зараз

За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Показати ще

За перемогу в фіналі шоу боролись 20 учасників з 4 команд, а от до другого етапу потрапили - Роман Сасанчин з команди Тіни, Єрлан Баібазаров з команди ПТП та NK, підопічний MONATIK Сергій Асафатов та учасниця комадни Дана Балана Індіра Едільбаєва.

Індіра Едільбаєва, фото 1+1

Єрлан Баібазаров, фото 1+1

Сергій Асафатов, фото 1+1

Роман Сасанчин, фото 1+1

Боротьба була спекотною, як і весь 10 сезон шоу, а от перемогу в ній здобув Роман Сасанчин з команди Тіни. В подарунок він отримав квартиру в Києві.

Роман Сасанчин, скріншот з відео

Щиро вітаємо команду красуні Кароль з таким талановитим переможцем, який однозначно прославлятиме школу "Голосу країни", та й усю Україну.

Нагадаємо, раніше ведучі Горбунов та Осадча відкрили секрети фіналу "Голосу країни".

Також читайте, чим закінчилися побачення з Максом на шоу "Холостяк" за 24 квітня.