Зірка 90-х Тетяна Овсієнко отримала титул красуні, і, незважаючи на коментарі злостивців, виглядає в 53 роки чудово. Так, фотошоп і пластику є — кожна ризикнула б продовжити молодість хоч на 5 років, були б гроші в кишені. Але куди більше грає роль зачіска, яку жінки відводять останнє місце у догляді. І даремно. З довгим волоссям Овсієнко виглядає молодше. Ніякої чубчика — роби, як Тетяна!

Овсієнко, фото Instagram

Біляве волосся середньої довжини назавжди вписалися в образ екс-солістки "Міражу". Але мало хто згадає, що Тетяна Овсієнко виглядала по-іншому в 90-х роках. Співачка носила короткі стрижки, включаючи пікс, які Овсієнку явно не до лиця. Пізніше Тетяна це усвідомила, і відростила чубчик, яка приховувала виражений лоб співачки. Тільки про пікс ніхто не забув.

Овсієнко, фото Instagram

З віком навіть "післяопераційне" обличчя змінюється, але зовнішність Овсієнко залишилася колишньою. Секрет "кам'яного" обличчя Тетяни розкрив стиліст. Експерт переконаний, що після пластики Овсієнко протипоказані коротке волосся і чубчик: невдале укладання зміститься від вітру, після чого сліди від операції стануть очевидними. Зараз у Овсієнко пасма прилягають до "постраждалих" зон оличчя, тому бідна міміка непомітна.

Популярні новини зараз

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

Овсієнко, фото Instagram

Губи зволожені «уколами» краси розгладили кисетные зморшки Овсієнко і стерли її індивідуальність. За молодість доводиться дорого платити.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

Також Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.

А ще Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.