Ставша легендарною письменниця Джоан Роулінг у своєму Twitter-акаунті розповіла справжню детективну історію.

Правда, історія трапилася з нею уві сні і письменниця поспішила поділитися нею з фанатами.

"Вчора вночі в мене був найскладніший кошмар мого життя: серійний вбивця з молотком, жінка-вчений, що працює над вакциною проти коронавіруса, і безліч допоміжних сюжетів, один з яких був пов'язаний з порятунком мавпи з підвіконня. У перерві між жахливими вбивствами я кликала на обід Емму Вотсон", - написала Джоан Роулінг.

Через кілька твітів стало зрозуміло, що на цьому історія не закінчується, так як автор саги про Гаррі Поттера продовжила розповідь.

"Емма хотіла піти в закусочну, але закусочна виглядала як універмаг. Потім я повернувся в лабораторію, де був серійний вбивця, і Емма зникла. Можливо, вона була розчарована тим, що ми не пішли в справжню закусочну. Я знаю, що маю врятувати одну мавпу", - продовжила Джоан Роулінг.

Популярні новини зараз

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Показати ще

Багато фанатыв відразу з захопленням сприйняли початок розповіді Джоан Роулінг сприйнявши його, як сюжет чергової книги від легендарної письменниці.

"Я переміщалася між пасивним спостереженням за тим, що робить серійний убивця, як привид, та активним порятунком мавпи і запрошенням Емми на ланч", - мабуть, іронізуючи додала письменниця Джоан Роулінг в наступному твіті.

Пізніше Емма Уотсон додала зворушливий твіт.

"Я хотіла б, щоб ви написали невеличку книгу про минуле Северуса Снейпа і Лілі Еванс або Волан-де-Морта, я хотіла б дізнатися їх минуле докладно", - прокоментувала актриса твіт письменниці.

Як повідомляв Знай, Стівен Кінг розповів, як на його задньому дворі сталася різанина бензопилою. Насправді письменник виклав досить зворушливі фото.

"У нашому дворі був мертвий ясен. У моєї дружини Табіти виникла ідея перетворити його в скульптуру з зображенням книг і тварин. Скульптором був Джош Лендрі. Він зробив це бензопилою", - написав Стівен Кінг у своєму Twitter.