Відомий український хореограф, шоумен і суддя шоу "Танці з зірками" Влад Яма часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. Цього разу артист показав пікантне фото, на якому позує з дружиною Ліліаною. Парочка відображена у ванній, а сама фотосесія проходила в незвичайний спосіб.

Виявилося, що це була онлайн-фотосесія, адже фотограф був за 400 кілометрів від Влада і Ліліани. Перед камерою парочка з'явилася у ванній кімнаті. Дружина танцюриста в спокусливому чорному боді, вона лежить у ванні, витягнувши ідеальні довгі ноги. Шоумен ж присів поруч з дружиною і обіймає її, обидва мило посміхаються. У підписі до фото Влад Яма написав: "Виявляється фотосесії можна робити вдома з фотографом на відстані 400 км від моделей @liliya_yama. Ідея та фото @ruslan_gavryliuk". Фани в захваті від нового фото зіркової пари, Влада і Ліліану завалюють компліментами в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Влад Яма поділився архівним фото з маленьким Потапом в сукні.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Влад Яма поділився рідкісним знімком зі своїм "дивом", мережа ридає від розчулення.

Популярні новини зараз

Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують

Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року

Вже ніхто не сховається: "Оберіг" чекає сенсаційне оновлення, про чоловіків знатимуть все

Можете залишитися без житла: що треба обов’язково перевірити при купівлі квартири "з рук"

Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Влад Яма заради учасниці "Танців з зірками" зробить те, чого ніхто не очікував.