Ведучий гостросоціального ток-шоу "Один за всіх" на СТБ Михайло Присяжнюк поділився зі Знай.uа, як готується до святкування Великодня.

Міша зізнався, що це друге за важливістю свято для нього після Різдва, і найулюбленіше!

"У нас в сім'ї завжди дуже урочисто і цікаво йде підготовка до Великодня, а потім і святкування! - зазначив телеведучий. - В цьому році буде виняток - у церкву ми не підемо. Але Ваня (син Михайла - ред.) запропонував вихід. Сказав, що будемо святити паски тією водою, яку на Водохреща освятили в Храмі".

Михайло Присяжнюк, фото надане СТБ

Ось такий оригінальний спосіб освятити паски знайшов Михайло Присяжнюк.

Популярні новини зараз

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

Бандитський Львів: хто такий Богдан Копитко, авто якого підірвали і розстріляли невідомі

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Показати ще

"На передвеликоднім тижнем у нас вдома починається підготовка. По-перше, діти прибирають у своїх іграшках для того, щоб підготувати все до Чистого четверга. Починаємо вирізати і ліпити всілякі великодні вироби у формі яєць і зайців, а Лера (дружина Михайла - ред.) потім це використовує у Великодньому букеті, який робить з квітів та гілок і ставить його на стіл! І, звичайно ж, обов'язково готуємося до випікання пасок і фарбування яєць. Ми всією сім'єю місимо тісто. Це потрібно робити довго і по кілька разів!" - поділився Михайло Присяжнюк.

Михайло Присяжнюк з сім'єю, фото надане СТБ

За словами ведучого, в сам празник він разом з сім'єю з величезним задоволенням сідає за стіл, читає молитву, а також розповідає дітям про історію цього дня.

"Обов'язково п'ємо святу воду, насолоджуємося вже не пісними стравами і граємо в "яйця". Ну, точніше, грають діти і я, а ось їм потім їх я", - з посмішкою додав Присяжнюк.

Михайло Присяжнюк з сином, фото надане СТБ

Нагадаємо, раніше Знай.uа писав, як зірки "Кріпосної", "Впіймати Кайдаша" і "Акушерки" готуються до святкування Великодня 2020.

Також зірка комедії "Папаньки" і "Дизель Шоу" Євген Сморигін розповів про майбутню битву на Великдень. Він поділився своїми переживаннями через святкування в умовах карантину.

Крім того, повідомлялося, що тренер "Зважених та щасливих" Марина Боржемська розповіла, які корисні страви готує на Великдень.