Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість висловила своє занепокоєння коронавірусом COVID-19, закликаючи фанатів сидіти вдома на карантині і вигадуючи для них різноманітні інтерактиви, такі як прямі ефіри з зірками шоу-бізнесу, тренування, домашні рецепти, казки на ніч і багато іншого. Так, артистка поділилася спільним тренуванням по відеозв'язку з нестаріючоб акторкою Ольгою Сумською, качаючи разом прес, руки, спину і сідниці і демонструючи стрункі фігури.

Зіркове тренування в домашніх умовах Без резинок і тренажерного залу. Як вам? 💪 @olgasumska 😘
, - поділилася емоціями Полякова. Фолловери ж залишилися в захваті: "Ви красуні, але мені більше подобається коли ви розмовляєте українською мовою.😍", "Дякую, що виклали тренування 👏", "Прям бальзам на очі бачити звичайних жінок на тренуванні, а не мега Аніту з її ідеальними рухами, за якими не встигаєш і вічно відчуваєш себе відстієм. Ви такі ж незграбні як я 😍", "Молодці! Круто!♥️♥️♥️♥️♥️", "Супер позитивне і мотивуюче тренування👍", "Класна тренька, 🔥🔥🔥🔥перший раз було важкувато з задишкою, зараз трохи легше. Стимулює прям займатися кожен день.ДЯКУЮ,Олю!!!".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року

Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.