Популярна російська актриса театру і кіно Христина Асмус, яка прославилася роллю Варі у серіалі "Інтерни" і оскандалилася зйомками у фільмі "Текст", часто радує фанатів яскравими публікаціями в своєму Instagram. Цього разу дружина російського коміка Гаріка Харламова показала кумедне фото, якими привітала себе з 32-м днем народження.

На новому знімку Христина з'явилася в ванні, на красивому золотистому тлі. На ній об'ємна біла сорочка, яка ще й була мокра, як і її розпущене волосся, а на обличчі актриси яскравий макіяж і затята посмішка. При цьому Асмус показує в камеру непристойний "фак". У підписі до публікації зірка написала тільки цифру – 32, що очевидно свідчить про її вік. Шанувальники в захваті від нового фото Христини, її засипають компліментами і поздоровленнями з днем народження.

До слова, днями в ЗМІ з'явилася інформація про можливу вагітність Христини Асмус. Так, російські видання цитують пророкування таролога і ясновидиці Галини Янко. Так, за словами ворожки, в сім'ї Крістіни Асмус панує повна гармонія ідилія. "Їх союз по-справжньому міцний і на все життя. А сварки і недомовки є у всіх. У цій парі будуть два кризових періоду, коли вони будуть практично на межі, але завдяки тому, що в їх житті є любов, вони зійдуться знову. за долю карти показують народження ще однієї дитини. І попереду я бачу їх вінчання ", - передбачила ворожка.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, гола дружина Харламова Асмус кинула виклик мільйонам хтивих чоловіків.

Популярні новини зараз

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що скандальна Асмус підкорила серце відомого режисера.

Також портал "Знай.ua" писав, що Асмус розповіла, як чоловік доводить її до божевілля.