Відомий український реп-виконавець Джиган, який побудував свою кар'єру в Росії, за два місяці 2020 року встиг багато - переїхати в США, народити четверту дитину, поголити бороду й брови і потрапити в "психушку", - центр реабілітації для нарко - і алкозалежних Seaside Palm Beach в Майамі. Нещодавно артист разом з дружиною Оксаною Самойловою та маленькими дітьми повернувся в Москву, однак так і не дотримувався 14-денного карантину через коронавірус COVID-19, запрошуючи додому різних друзів і відвідуючи студію звукозапису. Денис Устименко-Вайнштейн і пізніше був у неадекватному стані, змушував маленьких дочок грати з ножем і виставляв дивні пости.

А ось Оксана Самойлова нарешті зізналася, що чоловік зруйнував 10 років їх міцного шлюбу, звинувативши Джигана у численних зрадах, які розкрилися тільки зараз. Красуня-дружина нарешті зважилася подати на розлучення, зазначивши, що залишить дітей собі. Варто зазначити, що пара виховує чотирьох дітей: Аріеллу, Лею, Майю і новонародженого Давида, який з'явився на світ 18 лютого 2020 року. Після щирого зізнання і важкого рішення Оксана вирішила жити колишнім життям і повністю присвячувати себе дітям,, показавши пікантний кадр в купальнику і засвітивши розкішну фігуру. Красуня також зазначила, що відчуває себе вільною, а в депресію і запій не йшла, спростувавши і такі чутки. До речі, Джиган після посту Самойлової про розлучення перестав виходити на зв'язок з фоловерами, у шанувальників з'явилися припущення, що артист знову опинився в клініці.

Зараз я знайомлюся з собою ) яка я Мама я знаю вже 8 років ,якою я була дружиною я теж знаю ,який я керівник,яка я дочка для своїх батьків,яка сестра для своїх братів,мені теж зрозуміло )а хто я не в круговерті справ,дітей,робіт і турбот я, здається, навіть і не згадаю)) ось сиджу зараз і намагаюся відчути що мені подобається,що мені цікаво ,до чого мене тягне ,що зачіпає моє серце )це не про те що моє попереднє життя було мені не по душі,ні,я кайфувала від усього що робила ,але зараз звільнилося місце і час для глибинних пошуків себе) у відносинах тобі завжди доводиться враховувати почуття і інтереси свого партнера(я так жила,і буду робити так само в майбутньому і вважаю це виключно правильним). тепер я можу робити те, що хочеться мені)яке дивне і давно забуте почуття ) Я не в депресії і не в запої)звичайно мені не по собі ...але я ніби заново входжу в цей світ.світ де я доросла,самодостатня і вільна🌍 поділилася емоціями Оксана Самойлова

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Джигана кинула дружина після зради з покоївкою, що буде робити мама чотирьох дітей.

Популярні новини зараз

З цими хворобами точно не мобілізують: які болячки помітить навіть ВЛК

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що ідеальна Instagram-сім'я розпалася – знаменитий батько 4 дітей виявився наркоманом.

Також портал "Знай.uа" писав, про відому російську співачку обікрав власний чоловік і втік до колишньої.