У той час як світ звикає жити в умовах обмежень у зв'язку з пандемією, професіонали творчої сфери об'єднуються в рамках карантинного проекту #ShootAtHome, щоб надихати людей творити, не виходячи з дому.

В тому числі і співачка і зірка Жіночого кварталу на 9 місяці вагітності порадувала шанувальників новим кліпом, який опублікувала на своєму YouTube-каналі.

"Це кліп-настрій. Він про стан жінки наодинці з собою. Звичайно ж, у нього – і мої відчуття того особливого стану, в якому я зараз перебуваю. Ми зняли цей кліп, щоб підтримати людей, які зараз перебувають вдома. А також – щоб показати, що карантин – це не перешкода для творчості, а ще один привід розширити власні межі і знайти нові можливості, щоб проявити себе", – розповіла Віра.

Авторами ідеї стали Леся Подолянко і Дмитро Гук. Вони дистанційно керували проектом через відео зв'язок. Вони теж стали частиною кліпу.

Творча команда навмисно використовувала лише підручний реквізит, щоб показати: навіть в обмежених умовах можна створювати цікавий та креативний продукт. Під час зйомок було використано три рулону звичайної прозорої плівки і випадково розбитий один мобільний телефон.

Популярні новини зараз

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Запитай у дружини або мами: які документи потрібні українським чоловікам для оновлення даних у ТЦК

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, вагітна зірка "Жіночого кварталу" Кекелія в сміливому вбранні вразила схожістю з принцесою Діаною.

Як повідомляв Знай. ua, вагітна Віра Кекелія в напівпрозорому платті захопила фанатів.

Також Знай. ua писав, що вагітна зірка "Жіночого кварталу" Кекелія підкорила розтяжкою у прозорій сукні.