Фіналістка Національного відбору на "Євробачення 2020" Jerry Heil, яка нещодавно представила трек під назвою "VEGAN", активно веде свою сторінку в Instagram. Знаменитість виставила відвертий кадр, позуючи топлес в затишному ліжку і завершувшись лише в ковдру. Так, артистка зізналася, що відповідально підійшла до карантину через коронавірус COVID-19 і не виходить з дому без потреби, проте все ж іноді займається досить дивними речами - наприклад, спокусливий кадр Яна Шемаєва зробила з допомогою ноги.

Все, що вам треба знати про це фото — я зробила його НОГОЮ😂 . Пишіть в коменти треки для завтрішнього ранкового тренування — буду ставити вашу музику в ефірі🐼♥️ поділилася емоціями Яна Шемаєва

Фолловери не пройшли повз: "НОГОЮ? Це як?!", "Хахаххаххахахахахахаххаахха", "😂😂😂 талановита людина талановита у всьому😅", "Ти ідеальна😍Це нереально красиве фото❤️", "Аааа,яке красивеее фотоооо😍😍прям нємагу😍😍🔥", "Та певно що на поставила таймер і ніжкою між пальчикам притирмала і так чіікс", "Ну значить йогою займаешся не даремно", "Можна фото з бекстейджу ?😁😁", "Такий вираз обличчя-неначе перша шлюбна ніч відбулася...😁❤️", "пхх,доречі класне фото вийшло ногою🔥😍😆", "Якщо ногою, то це вже легсографія 👍", "😱що з нами побити карантин!!)", "Та ну це не реально 😮".

Популярні новини зараз

Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Alyona Alyona приготувала "легку вечерю" для своїх фанів.

Як повідомляв Знай.uа, реперка Alyona Alyona видала недитячий хіт про найдорожче.

Також Знай.uа писав, що скандальна Аліна Паш ледь не потрапила за ґрати.