9 квітня співачка Альбіна Джанабаєва відзначає свій 41-й день народження в самоізоляції разом з чоловіком Валерієм Меладзе і двома синами, 16-річним Костянтином і п'ятирічним Лукою.

Пропонуємо згадати найбільш значимі моменти з життя співачки, які залишили відбиток на всю її подальшу долю.

Життя в Кореї

У 17 років Джанабаєва отримала пропозицію роботи за кордоном. Починаюча артистка уклала контракт з корейським театром, згідно з яким вона повинна була протягом чотирьох місяців виконувати роль Білосніжки корейською мовою в мюзиклі "Білосніжка і сім гномів".

Життя в Сеулі здалося Альбіні нестерпним і в підсумку через три місяці вона розірвала контракт, повернулася в Росію і почала підкорювати естраду.

Популярні новини зараз

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Показати ще

Альбіна Джанабаєва, фото з Insragram

Знайомство та робота з Валерієм Меладзе

Відомий Меладзе шукав собі бек-вокалістку і сам зв'язався з Альбіною за порадою знайомих. З цього моменту і почалося тісне співробітництво молодої співачки і відомого артиста, який тоді був одружений.

Відносини Альбіни та Валерія швидко переросли з робочих у романтичні. На підспівуванні у співака Джанабаєва працювала два роки, а потім пішла в декрет через народження старшого сина Костянтина – від Меладзе. На сцену разом з коханим Альбіна виходила до останніх місяців вагітності і при цьому завжди залишалася в його тіні. Через багато років з'ясувалося, що батьком її сина є саме Валерій. Заради Джанабаєвої він пішов з сім'ї і залишив дружину з трьома доньками.

Альбіна Джанабаєва і Костянтин Меладзе

Скандали в гурті "ВІА Гра"

Відразу після народження старшого сина Джанабаєва повернулася на сцену. Брат Валерія Меладзе, Костянтин і Дмитро Костюк взяли її в жіноче тріо "ВІА Гра" замість Анни Сєдокової.

У групі "ВІА Гра" Альбіна пропрацювала майже дев'ять років, і за цей час у колективі неодноразово змінювався склад. При цьому багато екссолісток "ВІА Гри" часто розповідали про "дідівщину" з боку Джанабаєвої та її непростий характер.

У 2010 році з групи пішла Тетяна Котова. Екс-солістка в інтерв'ю звинуватила Альбіну у створенні гнітючої атмосфери в колективі. За її словами, кохана Меладзе постійно провокувала скандали. Тетяна також стверджує, що Джанабаєва "вижила" її з колективу, бо приревнувала до Валерія.

Диплом психолога

У Альбіни Джанабаєвої є психологічна освіта. Ще в юності майбутня зірка замислювалася піти цим шляхом – варіант з професією психолога вона залишала на випадок, якщо з кар'єрою на естраді у неї не складеться.

Альбіна Джанабаєва, скрін з відео

Роман з одруженим Меладзе і таємне весілля

Роман Альбіни Джанабаєвої і Валерія Меладзе розпочався ще на початку 2000-х, однак майже 10 років пара приховувала свої відносини, а співак жив на дві сім'ї – з офіційною дружиною Іриною та трьома дочками і з Альбіною та їх старшим сином Костею.

Багато хто називає співачку розлучницею, але Альбіна практично не реагує на нападки хейтерів.

Альбіна Джанабаєва і Валерій Меладзе, фото з Insragram

"Люди ведуть розмови про нашу з Валерієм історію й сьогодні. Всі намагалися і намагаються знайти якесь пояснення, розкрити правду. Але вона гранично нехитра і полягає в тому, що ми просто покохали один одного, захотіли створити свою сім'ю. Іншої немає. І ця правда завжди додавала нам сил. Наша чудова сім'я – найкращий доказ", - сказала якось вона.

У 2004 році у Альбіни та Валерія народився син Костянтин, а ще через десять років – молодший Лука. У 2014-му, відразу ж після розлучення Валерія з колишньою дружиною, вони з Альбіною узаконили свої стосунки. Одруження було таємним, і на ньому були присутні тільки найближчі люди.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Валерій Меладзе та Альбіна Джанабаєва розповіли про кризу у відносинах.

Як повідомляв портал Знай.uа, Віра Брежнєва вперше заспівала дуетом з чоловіком Костянтином Меладзе.

Також портал Знай.uа писав, що Альбіна Джанабаєва звела з розуму чоловіків еротичним фото.