Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила відео-уривок з серіалу "Таємна любов", який можна подивитися на телеканалі "Україна", закликаючи фанатів залишатися вдома у зв'язку з карантином через коронавірус COVID-19. Так, юна красуня пробує себе і в акторській майстерності, а в однойменній російській адаптації оригінального корейського серіалу зіграла роль Світлани, однієї з головних героїнь.

Трохи #ТайнаяЛюбовь (Випробування), Який зараз йде на @kanalukraina ❤️ Дякую, що дивитеся і пишете мені про це 🙂🙂🙂 я все читаю))) і мені дуже приємно 🥰🥰🥰
, - поділилася радістю Гросу. Фолловери не пройшли повз, засипаючи дівчину компліментами: "Розкішна, пронизлива, правдива ❤️❤️❤️", "Дуже класний серіал, мені запам'ятався як ніякий інший. Ну а ви Аліночка найкраща співачка і актриса😊⚘", "Просто найкраща 🔥❤️", "Класний серіал, всім рекомендую ,вже другий раз дивлюся😘😍👍👍🔥❤️", "95% у серіалі плачеш:(", "Аліна - неймовірна акторка😍💫💫", "🔥🔥🔥люблю💓💓💓💓", "Я дивлюся 😍😍😍клас 🙌🏻".

Популярні новини зараз

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Аліна Гросу показала свою "Таємну любов".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Гросу вперше похвалилася нареченим.