Серце Філіпа Кіркорова вільне і, більше того, він неймовірно радіє цьому факту. Саме такою інформацію поділився відомий співак у прямому Інтернет-ефірі з популярною у країнах пострадянського простору блогеркою Настею Івлєєвою.

Між Івлєєвою та Кіркоровим відбулась доволі довга і довірлива розмова, в межах якої кожен озвучував певні запитання, а інший давав на них відповідь. Саме Настя запитала колишнього чоловіка Алли Пугачової, чи вільне його серденько. У відповідь співак спершу замислився, а потім відповів, що ні, і що це хороші, для нього, новини.

Філіп Кіркоров, фото: Facebook

З його пояснення стало зрозуміло, що колись у житті Кіркорова було багато різної любові, яку він активно брав, проте не завжди віддавав. Протягом останніх п'ятнадцяти років йому траплялось лише розчаровуватись у коханні, хоча він навчився віддавати і прагнув віддати все найкраще кожній своїй любові. За словами співака, на кожну пасію він витрачав велику кількість грошей, часу і сил, а потім відчував себе обкраденим, приниженим і сумним. Саме тому, зараз він щасливий, що самотній.

Крім того, в імпровізованому інтерв'ю Кіркоров неодноразово показав своїх дітей, яких йому народила таємна сурогатна матір, гардеробні та шикарний будинок. Вийшло, що гардеробна кімната його доньки більша, ніж гардеробна кімната Івлєєвої, а вона, нині, одна із найбільш шанованих серед молоді публічна зірка, телеведуча й інфлюенсерка.

Популярні новини зараз

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Кіркоров пішов через коронавірус, з'явилося офіційне підтвердження.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Кіркоров зловив Бреда Пітта у відвертій позі, що забув Бедросович на "Оскарі-2020".

Також "Знай.ua" писав, що Кіркорова викидають на вулицю з босими ногами, "зажав" сотні мільйонів.