Маша Єфросиніна і Оля Полякова в прямому ефірі трошки спотворили один одного в прямому ефірі! І викликали шалений ажіотаж у шанувальників. Полякова почала косити під Тіну Кароль, її фігурні і об’ємні губи асоціюються із тими, які постійно собі малює Кароль. Про це написали у фан-паліку Тіни Кароль в Іnstagram.

"Оля Полякова нарисовала губы Тины Кароль в прямом эфире с Машей Ефросининой!", - йдеться у фан-пабліку Тіни Кароль.

Фолловери зірок у Іnstagram могли спостерігати за цим видовищем. Зокрема, Єфросиніна перетворила Полякову в восьмикласницю з жахливим макіяжем. Оля в боргу не залишилася, і зробила Єфросиніній густу грузинську монобров.

Глядачі залишилися в захваті від побаченого шоу. Ефір зібрав кілька тисяч коментарів. Люди щиро сміялися і дякували знаменитостям за чудовий настрій. І дійсно, в цей смутний час людям так не вистачає звичайного позитиву.

Багато людей насправді не знають, чим себе зайняти під час карантину. Пандемія коронавірусу вплинула на плани мільйонів людей по всій планеті. У цьому, безумовно, є і плюси, адже можна провести більше часу з сім'єю, і зробити якісь справи до яких раніше не доходили руки через роботу. Однак багатьом людям не сподобались дурнуваті жарти українських зірок.

Популярні новини зараз

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

Скріншот коментарів

"Точно Кароль😂😂😂 Кароль просто думает , что она особенная , а оказывается так просто нарисовать ее жабий рот и проквакать🤣😂", "Фу тошнит от вас!!!", - пишуть фани.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Оля Полякова и Маша Ефросинина изуродовали друг друга на карантине.

Раніше "Знай.ua" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.