Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість висловила своє занепокоєння коронавірусом COVID-19, закликаючи фанатів сидіти вдома, а щоб їм не було нудно, придумує всілякі інтерактиви: монтує влоги, запускає прямі ефіри з тренуваннями і ділиться улюбленими ритмічними піснями для танців, книгами та фільмами, які змінили її життя.

Так, артистка виставила яскраве відео, позуючи в неоново-рожевому спортивному костюмчику на дивані з їх з Потапом собачкою на прізвисько Мімі, яку так обожнюють фанати. Настя поділилася радісною новиною, адже її іспаномовний трек "Elefante" користується величезною популярністю серед користувачів програми TikTok, - там для своїх відео шанувальники використовували пісню більше 500 000 разів. З нагоди цього щаслива Каменських влаштувала забавні "карантинні" танці.

Більше 500 000 використань треку #Elefante на @tiktok! І число зростає з великою швидкістю! щодня з'являються десятки тисяч нових «Uuuuu, muy larga, Uuuu gigante» відео 🐘 Спасибі за те, що слухаєте, створюєте свої креативи і надихаєте! Ви моя gigante-gigante підтримка і любов! ❤️
, - поділилася радістю Настя Каменських.

Нагадаємо, Каменських в піжамі показала, як розважається з найкращою подружкою.

Як повідомляв портал Знай.uа, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Популярні новини зараз

Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Жодних довгих дієт та виснажливого спорту: надійний спосіб схуднути до літа

Показати ще

Також портал Знай.uа писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.