Американська телезірка і дружина репера Каньє Уеста Кім Кардашьян заявила, що більше не хоче дітей. Зовсім нещодавно вона говорила, що не проти завести п'яту дитинку, проте все змінив карантин. Залишившись вдома з чотирма дітьми, Кардашьян зрозуміла: з неї досить.

Таке зізнання зірка зробила в новому випуску онлайн-шоу The View. Кім зізналася ведучій Вупі Голдберг, що карантин змусив її робити те, чого зазвичай не робить і це відбило у неї бажання заводити ще дітей. Побут затьмарює всю ідилію проведення часу з дітками. За Кім готували куховарки, за дітьми в її відсутність дивилися няньки і гувернери, прала домробітниця. Але тепер забезпечена життя — зовсім не гарантія того, що можна ухилятися від материнських обов'язків.

Отже, Кардашьян останні кілька тижнів вона проводить весь час вдома з чоловіком Каньє Вестом і їх 4 дітьми: шестирічної Норт, чотирирічним Сейнтом, дворічної Чикаго і 10-місячним Псалмом.

"Зараз, перебуваючи вдома з чотирма дітьми, я зрозуміла, що не хочу ще одного малюка. Це дійсно складно. Це дійсно важко", – зізналася вона.

При цьому вона сказала, що отримує величезне задоволення від спілкування з малюками. Вони разом гуляють і дивляться фільми.

Популярні новини зараз

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Показати ще

фото Instagram

Однак всю цю ідилію затьмарює побут. За словами Кім, їй доводиться самій займатися домашніми справами.

"Але мені доводиться займатися пранням і готувати. На щастя, у дітей почалися весняні канікули. Бути їх викладачем... Я по-іншому подивилася на вчителів, які займаються з дітьми вдома. Їх праця гідна поваги! Дуже важко все це поєднувати. Тобі потрібно відсунути на другий план і повністю зосередитися на дітях", – поділилася зірка.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Кім Кардашьян повернула в моду червону помаду, і зробила це роздягнувшись.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Кім Кардашян показала, як готується до виходу в світ.

Також портал "Знай.uа" писав, Кім Кардашьян в короткому платтячку прилягла перед фотографом.