Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість висловила своє занепокоєння коронавірусом COVID-19, закликаючи сидіти вдома на карантині, як робить це сама зіркова красуня разом із маленькими доньками - Тільдою і Євою. Так, артистка не раз зазначала, що її, як і будь-яку соціально відповідальну людину, дуже засмучують люди, які не дотримуються карантину і відносяться до небезпечного захворювання несерйозно. Світлана вирішила взяти ситуацію в свої руки і донести до людей всю важливість того, що відбувається, разом з доктором Євгеном Комаровським у прямому ефірі.

Лобода відповідально підготувалася до пізнавальної теми, задаючи докторові масу важливих питань. Євген Комаровський же дав досить позитивні відповіді, закликавши не панікувати. Наприклад, вірус дійсно пройде швидше, якщо погода буде спекотною і сонячною. При повторному зараженні хвороба проходить у легкій формі, так як організм вже виробляє імунітет. Також Коморовський сподівається, що в найближчі пару місяців учені знайдуть відповіді на всі запитання про хворобу, в тому числі, чи мутує вона, чи потрібна вакцина.

Медик дав і кілька важливих порад, щоб уберегти себе і близьких. Насамперед, сидіти вдома, якщо довелося вийти на вулицю, нічого не чіпати руками, ходити пішки, а не їздити в ліфті, який погано провітрюється. Він зазначив, що вірус частіше передається через руки, а не по повітрю. Також Комаровський порадив Світлані купити пульсоксиметр, який покаже, чи вистачає людині кисню, а при нестачі відразу звертатися в швидку.

Популярні новини зараз

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Лобода в шаленому танці засвітила тату в інтимному місці.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лобода показала своє життя коротким відео.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лобода перелякала людей фото з Дубая.