Всесвітньо відома модель Ірина Шейк прикрасила обкладинку березневого номера Vogue, Великобританія. А днями знаменитість помітили під час карантину із новим бойфрендом.

Шейк з бойфрендом, фото Іnstagram

Супермодель помітили на прогулянці з Віто Шнабелем - арт-дилером і мисливцем за зоряними дівчатами. У Віто були відносини з Хайді Клум, Дашею Жуковою, Ембер Херд, Демі Мур, Лів Тайлер... Між Шейк і Шнабелем на знімках ніякої іскри не видно. Але в часи всесвітнього карантину вибір партнера, нехай і для прогулянки, вже багато про що говорить.

По знімках видно, що вони "свіжі" адже у моделі і її обранця на обличчі захисні маски від коронавірусу. Щоправда, Шейк приспустила свою маску, оскільки розмовляла по телефону.

Раніше модель казала, що майже не використовує декоративну косметику, хіба що іноді наносить консилер під очі. Основні процедури у неї припадають на вечір: це завжди очищення, нанесення колагенової маски і бальзаму для губ.

Популярні новини зараз

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Показати ще

Один з найулюбленіших у Шейк б'юті-брендів - Mimi Luzon, однойменна лінійка селебріті-косметолога, яку прославили маски з 24-каратного золота. Шейк каже, що їх вона використовує в перельотах, коли доводиться багато часу проводити в літаку.

Б'юті-секрети модель переймає у мейкап-артистів, з якими працює на зйомках:

"Кращий бальзам для губ - це крем для повік, а гель для вій відмінно замінює стайлінгові засоби для волосся", - ділиться модель.

Нагадаємо, Ірина Шейк у відвертому інтервъю британському Vogue розповіла про розставання з 45-річним Бредлі Купером.

Як повідомляв портал Знай.ua, Ірина Шейк поділилася відвертим фото без макіяжу і майже без одягу.

Також Знай.ua писав, Ірина Шейк прямо з дефіле вирушила у фастфуд за бургерами.