Нещодавно у Євгена Петросяна і його дружини Тетяни Брухунової народилася дитина. Пара наразі ретельно приховує подію, однак, поява нового спадкоємця, в майбутньому позбавляє деяких благ доньку гумориста.

Адвокат Тимур Маршаном прокоментував «СтарХіту» ситуацію.

Як пишуть російські ЗМІ, спадкоємець пари з'явився на світ 13 березня за допомогою сурогатного материнства. І хоча пара утримується від коментарів з цього приводу, але з поповненням їх уже встигли привітати багато зірок.

У той же час новий член сім'ї відчутно вплине на юридичні процеси. Адже ще не завершено розділ майна між Петросяном і його колишньою дружиною - Оленою Степаненко. Тим часом на сторону мачухи раптово стала і єдина донька сатирика: Вікторина турбується за будинок в Америці, половина якого належить батькові. Він, як рідний тато, на особняк не претендує, тому жінка, можливо, вирішила налагодити контакти з мачухою, яка має право на половину подружньої частки - 25% житла.

Євген Петросян з дочкою Вікториною, фото: starhit.ru

Зірковий адвокат Тимур Маршан прокоментував те, як поява сина відіб'ється на поділі майна Петросяна і в майбутньому - на успадкування його стану:

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

"Ця дитина також успадковує майнові права. До його появи, при відсутності заповіту, спадщина ділилося б порівну між дружиною гумориста Тетяною Брухуновою і його донькою Вікториною. Тепер же кожна з них в майбутньому зможе отримати лише третину всіх благ, а ще третина дістанеться новонародженому сину".

Зараз триває оцінка майна, яке згодом розділять між собою Петросян і Степаненко - це і квартири, і машини, і рідкісні речі. Навіть по найбільш приблизними підрахунками мова йде про 1,5 млрд. рублів. При вдалому для гумориста результаті, йому дістанеться 50% - тобто близько 750 мільйонів.

За словами адвоката, народження сина у гумориста ніяк не вплине на розділ майна зі Степаненко. А от через появу у артиста другої дитини, частка його доньки в спадщині може зменшитися з 375 мільйонів до 250.

Євген Петросян, Олена Степаненко та їхня донька Вікторина, фото rusevik

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у 74-річного Петросяна та його 31-річної дружини народилася дитина

Як повідомляв портал Знай.ua, молода дружина Петросяна відмовилась взяти прізвище гумориста.

Також Знай.ua писав, Євген Петросян узаконив стосунки зі своєю коханкою Тетяною Брухуновою.