Дочка Олени Кравець Маша вийшла в прямий ефір у своєму Instagram і неприємно здивувала, або навіть стривожила прихильників. Дівчинка читала книгу про героїнову залежність і навіть порекомендувала її своїм друзям. В коментарях відразу посипалися запитання від небайдужих — а чим це таким цікавиться Машенька, і куди взагалі дивиться її зіркова мама. Серед коментаторів знайшлися і захисники Маші, які раціонально вважали: читати — не означає вживати, мовляв, це похвально, що дівчинка цікавиться літературою, нехай і такої сумнівної з точки зору моралі..

Книга, про яку йшла мова, належить перу Крістіни Ф.

Авторові було 12 років, коли вона стала вживати наркотики. Вдень ходила до школи, ввечері продавала себе, щоб купити зілля. Школу вона все-таки закінчила, вчилася на продавщицю в книжковому магазині. Коли вийшла її книжка «Ми діти вокзалу Цоо», Крістіна швидко перетворилася на зірку кіно і телебачення, стала завсідником різноманітних ток-шоу. Зараз їй тридцять дев'ять. Книга має величезний успіх, переведена на багато мов; її тираж в Німеччині перевалив за три мільйони. Не найкраще чтиво для дівчинки підлітка.

минулого року Маша Кравець почала жити окремо від батьків, що викликало хвилювання у її мами, актриси Олени Кравець, яка навіть прокоментувала цю ситуацію на шоу "Танці з зірками". Тоді дівчині було всього 16 років.

Нещодавно Марія Кравець повернулася з Лондона. Фотографії з цієї поїздки можна знайти на її сторінці в соціальній мережі Instagram.

Популярні новини зараз

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще