Як відомо, вже досить довгий час відомій українській співачці, тренеру шоу "Голос країни" Тіні Кароль приписують роман з виконавцем Даном Баланом. Фанати також невпинно продовжують підтримувати любовний зв'язок між знаменитостями. І цей раз не став виключенням. На сторінці шанувальників у соціальній мережі Instagram з'явилося чергове відео за участю зоряної пари.

Тіна Кароль, instagram.com/tina_karol/

Так, на даному ролику відображені Тіна Кароль з Даном Баланом на українському шоу "Голос країни". Знаменитості ніжно кидають один одному погляди і мило посміхаються під час виступу одного з учасників музичного проєкту. Однак, на цьому зіркова пара не зупинилася та підлила в палаючий вогонь ніжної олії. Кароль з Баланом почали мило обійматися: співачку заключив у своїх сильних руках її колега по шоу. Щира посмішка на обличчях обох змусила розчулитися багатьох фанатів, які й без того, активно вболівають за благополуччя нібито закоханої пари.

"Ох ці погляди!" - підписали автори відеоролик.

Дан Балан і Тіна Кароль, скріншот Instagram

Популярні новини зараз

З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що досить зворушливий дует Карини Арбельяни з Тіною Кароль на "Голосі країни" розбив серця слухачів.

Як повідомляв портал "Знай.іа", Тіна Кароль похвалилася зворушливим відео з сином Веніаміном, який повернувся додому з навчання у Великобританії на час карантину через коронавірус COVID-19.

Також "Знай.іа" писав, що Тіна Кароль похвалилася несподіваним відео, показавши, як відповідально дотримується умови карантин через коронавірус COVID-19.