Відома голлівудська акторка українського походження Ольга Куриленко нещодавно підхопила коронавірус, який зараз косить людей по всьому світу. На щастя, у зірок вже покращилося самопочуття, а хвороба проходила в дуже важкій формі, вона лікувалася вдома і була на самоізоляції в Лондоні, де зараз живе.

16 березня Ольга повідомила фанатам в Instagram, що довгий час не покидала будинок, виявилося, що тоді вона вже тиждень хворіла. Потім вона ще кілька разів ділилася з фоловерів, як себе почуває. За словами Куриленко, лікарі дали їй рекомендації сидіти вдома і приймати жарознижуючі препарати, що вона і робила. А 23 березня актриса написала в соцмережі, що вважає себе видужала від страшної інфекції і нарешті насолоджується спілкуванням з маленьким сином.

"В перший тиждень мені було дуже погано, я майже весь час лежала з високою температурою. Спала 12 годин за ніч і потім ще години 3-4 днем! Піднятися було важко: божевільна втома, головний біль дика. У другу тиждень температура повністю пішла, але з'явився легкий кашель. Втома залишилася. Тепер практично ніяких симптомів немає. Тільки трохи кашель є вранці, але потім він повністю йде на весь день", — написала Куриленко.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, українська дівчина Бонда збудила мережу зухвалим образом.

Популярні новини зараз

Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня

ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення

Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу

З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію

Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що українка з Голлівуду похвалилася фото без макіяжу.

Також портал "Знай.ua" писав, що українська дівчина Бонда закохала мережу незвичайним перевтіленням.