Фіналістка Національного відбору на "Євробачення 2020" Jerry Heil, яка нещодавно представила трек під назвою "VEGAN", активно веде свою сторінку в Instagram. Знаменитість виставила яскраве відео, записавши кліп на нову пісню "НІНА, ДОНТ СТРЕС", позуючи в перуці і доповнивши образ макіяжем з золотими веснянками, а також ритмічно рухаючись. Так, артистка висловила своє занепокоєння коронавірусом COVID-19, закликаючи фанатів сидіти вдома, зізнавшись, що ролик був записаний у її квартирі на фронтальну камеру мобільного телефону.

"

Зняла #НІНАДОНТСТРЕС на фронталку сьогодні в своїй квартирі на півметровому хромакеї🤪🙆🏽‍♀️ Самоізоляцію ніхто не відміняв 😆 шо з цього вийде — ХЙЗ (розшифровується як ХТО ЙОГО ЗНАЄ)😱 #ЯНАДОНТСТРЕС P. S. Яку марку гречки прорекламувати в лірик-відео?😄 P.P.S. Даю завдання: *помити руки *вивчити СУПЕРСКЛАДНІ рухи з відео

", - поділилася емоціями Яна Шемаєва. Фолловери ж прийнялися підтримувати красуню в коментарях: "Ні,ну це справжній шедевр!Успіхів тобі❤️ТИ МОЛОДЕЦЬ І МОЯ НАЙБІЛЬША МОТІВЕЙШН✨❤️🐼🥦", "О май гат, це найкраще що я коли небудь чула, музика в моєму улюбленому стилі❤️🐼👍", "Шикарно! А головне, на злобу дня 😁👍", "Це дуже позитивна пісня! Саме те, що потрібно зараз. Дякую!!! 💚", "Прикольна🌹", "Це так круто і одночас просто👍🏼👍🏼👍🏼Яна ти створюєш нереальну музику, яку хочеться слухати кожну хвилину😍", "Ти просто супер", "Хітяра 👍".

Популярні новини зараз

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Alyona Alyona приготувала "легку вечерю" для своїх фанів.

Як повідомляв Знай.uа, реперка Alyona Alyona видала недитячий хіт про найдорожче.

Також Знай.uа писав, що скандальна Аліна Паш ледь не потрапила за ґрати.