Мандрівник і телеведучий Дмитро Комаров з "Світу навиворіт" продовжує подорож по Китаю в рамках передачі. В інтерв'ю журналу "Телегід" він розповів про подробиці зйомок китайського сезону тревел-шоу і про те, як поєднує кар'єру з сімейним життям.

Так, провідний розкрив секрет популярного страви – качки по-пекінськи.

"Неможливо з'їздити в Китай і не скуштувати качку по-пекінськи. В одному з випусків ми покажемо унікальний стародавній рецепт цієї страви, який розробляли кухарі імператора. Зараз качка по-пекінськи стала популярною не тільки в Китаї, страва поширилося по всьому світу. Але колись таку качку міг їсти тільки імператор. Його кухарі розробляли ідеальний рецепт, щоб страва була особливою не тільки за смаковими якостями, але і мала корисні властивості", - розповів Комарів.

Дмитро Комаров з "Світу навиворіт", фото: прес-служба 1+1

Для того, щоб дізнатися секрет приготування популярного страви провідний влаштувався працювати су-шефом в маленький китайський ресторан. Це єдиний у своєму роді заклад входить в список кращих на планеті, і тільки тут готують качку за рецептом, який не змінювався з імператорських часів.

Популярні новини зараз

Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа

Показати ще

Також він розповів, як він спілкується зі своєю дружиною під час тривалої розлуки.

"Набагато інтенсивніше листуємося, коли я за кордоном. Коли я в експедиції, ввечері або вдень обов'язково виділяю час, і ми зідзвонюємося. Наприклад, я будував льодове містечко в Китаї і провалився під лід, мене сфоткали – я першим ділом відправив дружині. Кажу: "Передаю привіт. У тебе там тепло? А я тут скупався в ополонці на роботі. Будуємо місто, тягаємо 500-кілограмові крижані брили", - поділився Дмитро Комаров в інтерв'ю.

Дмитро Комаров з "Світу навиворіт", фото: прес-служба 1+1

Ведучий постарався відповісти на питання про самому романтичному місці на землі.

"Воно для кожного своє. Як правило, їм стає місце, з яким пов'язані якісь особливі емоції. Звичайно, в будь-якому випадку завжди зачаровує природа, тому умовно найромантичнішими можна назвати гори або морські узбережжя. Це класика, і такі місця сили завжди вражають. І якщо ти опиняєшся там з коханою людиною — це місце автоматично стає романтичним. В непальському циклі програм я показав, як ми йшли до вершини світу — Евересту. По шляху були точки, у тому числі готелі, з яких добре видно Еверест. Для мене та місцевість — романтична", - поділився мандрівник і додав, що не можна не назвати романтичними, наприклад, Мальдіви, а в Україні - це неймовірно красиве карпатський край.

Дмитро Комаров з "Світу навиворіт", фото: прес-служба 1+1

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Комаров з "Світу навиворіт" показав, як стати мільйонером в епіцентрі коронавіруса.

Як повідомляв Знай. ua, Комаров з "Світу навиворіт" відшукав дещо старші динозаврів в найнебезпечнішому місці.

Також Знай. ua писав, що дружина Комарова Кучеренко придумала оригінальні розваги на коронавирусном карантині.