Культовий журнал Playboy припиняє випуск друкованої версії вперше за 66 років свого існування. Про це стало відомо з повідомлення голови компанії Бена Кона. Бен Кон пояснив, що видання переходить повністю в онлайн.

“За ці 66 років ми перестали бути просто журналом. І деколи потрібно відпустити минуле, щоб дати дорогу майбутнього” — сказав Бен Кон, який, очевидно, і був ініціатором переходу.

Не обійшлося і без впливу пандемії всюдисущого коронавіруса. Директор “Плейбоя” сказав, що карантин утруднив процеси створення матеріалів і дитрибуции. Останній випуск Playboy в друкованому форматі з'явиться на прилавках навесні 2020 року.

Є і втішні новини для шанувальників легендарного журналу. Playboy зрідка, але все-таки буде радувати свою аудиторію колекційними випусками. Бен Кон стверджує, що нехай і не на регулярній основі, але у журналу є друковане майбутнє, просто - обмежена. Є думка, що лімітована серія журналів набагато вище в ціні, ніж звичайний Playboy - задоволення не з дешевих. Але в тому і цінність. Фанатам пора ставати колекціонерами.

Популярні новини зараз

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Показати ще

Нагадаємо, легендарний Playboy вперше прикрасив українець - дівчатка, витирайте слинки.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Модель поголила голову і опинилася на розвороті Playboy: Мені набридло виглядати, як всі.

Також "Знай.uа" писав, що зіркою Playboy вперше стала мусульманка в хіджабі.