Зірка телевізійної програми "Дизель Шоу" Вікторія Булітко дала коментар щодо можливості своїх романтичних стосунків з хореографом Дмитром Дікусаром, який був партнером Булітко на "Танцях з зірками".

Про це акторка розповіла в інтерв'ю телепередачі "Зірковий шлях" телеканалу Україна.

Серед інших питань, Булітко відповіла на часті чутки про її роман з Дмитром Дікусаром. До речі, чоловік відразу попередив партнерку по шоу "Танці з зірками", що преса припише їм зв'язок. За словами акторки, з хореографом вони є друзями, які надсилають один одному смішні відео, і інший статус був би неможливим.

Вікторія Булітко і Дмитро Дікусар, Instagram

Булітко зазначила, що її серце вже було зайнятим. Також вона схильна до безпечних чоловіків і безпечних стосунків, тому не стала б ризикувати з гарячим танцюристом. Однак вони з Дікусаром лишилися близькими навіть після завершення шоу, і сам чоловік запевняє, що приїхав би до акторки посеред ночі.

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Прокоментувала жінка і свої попередні стосунки, які вона воліє не згадувати. За відвертим зізнанням, в певний момент їй "треба було просто втекти поки його не була вдома".

А ось у нинішніх стосунках Булітко упевнена. Акторка вже 5 років живе у цивільному шлюбі з чоловіком, який працює в IT сфері. До офіційного шлюбу жінка партнеру не тягне, адже упевнена, що він з нею не "через борщ і не через пельмені"

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше зірка "Дизель Шоу" вперше вийшла у світ після рокової аварії.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Учасниця "Танці з зірками" Вікторія Булітко зізналась, що її пов'язує з Дікусаром: "У нас…"

Також "Знай.ua" писав, що зірки "Дизель шоу" відповіли голій Лесі Нікітюк "сексі-супер-штучками".