Скандальна українська телеведуча Ольга Фреймут просто обожнює привертати до себе увагу різними способами в Instagram і Facebook. Нещодавно знаменитість виставила нове фото, позуючи в білосніжній блузці і класичних штанах сірого кольору. Так, артистка висловила своє занепокоєння коронавірусом COVID-19, через який більшість країн світу, в тому числі Україна, закриває свої кордони на карантин, закликавши прихильників залишатися вдома. Так, артистка порекомендувала фанатам поменше панікувати, більше часу проводити з близькими і серйозно поставитися до ситуації.

"У нас немає імунітету не лише на вірус, але й на часи, які переживаємо. Життя - на паузі. Зараз важливо залишатися спокійним, адже паніка така заразна. Я обрала для себе «метод лебедя». Цей птах пливе собі спокійно плесами рік та озер, високо тримаючи голову на гордій шиї. І не кожен замислюється, як йому важко перебирати лапками під водою. Тривожні дні обов’язково минути,але як ми поведемо себе у скрутний час, стане предметом гордості або жалю та розчарування в собі у майбутньому... Цей карантин - чудова нагода зріднитися, подумати про тих, хто поруч, протестити в собі людяність. Бажаю нам всім здоров’я.🤍",
, - поділилася емоціями Фреймут. Фолловери залишилися в захваті від того, як поетично розписала Ольга важку ситуацію.

Популярні новини зараз

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Оля Фреймут показала коханого чоловіка, шанувальники зворушені до сліз.

Раніше портал "Знай.іа" повідомляв, що дочка Фреймут розлютила мережа зухвалими танцями, Злата не витримала: "Мерзенний, недоумкуватий хейтер".

Також портал "Знай.іа" писав, що Фреймут оскандалилася новим проектом на Інтері.