Донька популярної української співачки та актриси Олі Полякової, Маша, активно веде свій профіль Instagram і вже не поступається за красою зірковій мамі. Нещодавно юна красуня відсвяткувала свій 15-й день народження, а тепер вперше показала свого хлопця в Сторіс. Так, дівчина позувала на кухні з піцою, демонструючи, як проходить її карантин, після чого виставила селфі, де незнайомець цілує Машу в щоку.

Варто відзначити, що раніше Полякова-молодша відверто відповідала на запитання шанувальників, зізнаючись, що у неї немає хлопця, зате є кращі подруги. Також красуня воліє слухати російських виконавців, наприклад скандального Моргенштерна, однак просить не "закидати її за це помідорами". Дівчині подобається ходити в школу, знаменитість вважає, що домашнє навчання зовсім не для неї. Цілком можливо, що з останнього "інтерв'ю" дівчини багато чого могло змінитися, адже на 14 лютого вона вже демонструвала подаровану їй білу троянду. Не варто виключати, що хлопець може бути лише другом Марії.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

Також знаменитість зробила селфі з дуже помітним концертним макіяжем, проте далеко не всім він припав до смаку.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.