Австралійський співак Томас Нойвірт, відомий під жіночим альтер-его Кончіта Вурст, знову став самим собою. Через шість років після перемоги в міжнародному пісенному конкурсі "Євробачення", він зважився на кардинальну зміну іміджу. Артист позбувся накладних вій, зухвалих стрілок і довгого волосся. Як зараз виглядає найвідоміша в світі "жінка з бородою".

Кончіта Вурст, скріншот Instagram

Так, на нових фото Томаса складно відшукати хоча б натяк на жіночність. Він виглядає абсолютним бруталом з бородою, сережкою в носі та густими бровами. Свою мужність він підкреслює ще і стильним одягом. В основному "луки" зірки складаються з широких толстовок.

Багатьом шанувальникам дрег-квін Кончіти Вурст не віриться, що тепер їх кумир виглядає зовсім інакше. Адже в свій час виконавець надихнув багатьох на перетворення і пошук свого внутрішнього "я".

Кончіта Вурст, скріншот Instagram

Популярні новини зараз

Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Проте раніше Нойвірт зазначав, що має намір розділяти персонажів. Кончіта тепер буде продовженням жіночного стилю виконання, а персонаж на ім'я Вурст буде виглядати як чоловік і вести себе брутально. Також співак додав, що незабаром він випустить нову музику.

Кончіта Вурст, скріншот Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Maruv, яка свого часу виграла Нацвідбір на Євробачення, заінтригувала прихильників новим міні-альбомом "Fatality".

Як повідомляв портал "Знай.ua", Віталій Дроздов оцінив шанси на перемогу на Євробаченні групи Little Big.

Також "Знай.ua" писав, що Віталій Дроздов висловився про мінуси Go_A.