Що може об'єднати таких різнопланових людей, як Maruv, Melovin, Аліна Шуфрич та відомих нам ще з Євробачення YUKO, LAUD, KHAYAT?

Звісно, це ніщо інше, як вручення премії, яку до речі троє з присутніх учасників отримували вперше у своєму житті.

Гурт YUKO, премія YUNA

9 березня у готелі Hilton Kyiv відбулося урочисте нагородження переможців у перших чотирьох номінаціях Національної музичної премії YUNA 2020. У категорії "Найкращий хіп-хоп хіт" переміг дует alyona alyona та Alina Pash з композицією "Падло". Статуетку за "Найкращий електронний хіт" забрала Maruv за трек "Siren Song". У номінації "Інший формат", яка була введена оргкомітетом у 2019 році, перемогла співачка Луна. Імена переможців у інших 13 категоріях буде оголошено 24 березня у київському Палаці "Україна".

SINOPTIK, премія YUNA

Популярні новини зараз

Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть

"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Показати ще

"YUNA в черговий раз розтрощила міф про те, що переможці премії це кожного року "на манежі одні й ті ж", – прокоментував Павло Шилько, генеральний продюсер премії. – У трьох із чотирьох номінацій переможці отримали статуетки вперше".

Morris, премія YUNA

Традиційно відповідальним за проведення голосування і підрахунок голосів став гарант чесності премії та багаторічний партнер престижної музичної нагороди Grammy – компанія Deloitte Ukraine.

Maruv, премія YUNA

Під час нагородження Директор департаменту аудиту Deloitte в Україні Маргарита Поступаєва передала конверти з іменами переможців оргкомітету YUNA. Оголосили перших лауреатів 2020 року та вручили нагороди генеральний продюсер премії Павло Шилько, володар нагороди "За особливі досягнення в музиці" Фагот, директор з розвитку премії Ігор Панасов, ведуча NRJ Маша Виноградова, маркетинг-директор Concert.ua Дмитро Чінь, генеральний директор Plastics Ukraine Іренеуш Дерек та співзасновник і регіональний директор ORBI Group Давид Хаджишвілі.

Laud, премія YUNA

Гостями нагородження стали номінанти премії, артисти, селебріті та експерти премії: MARUV, MOZGI, YUKO, LAUD, KHAYAT, DILEMMA, Morphom, MOTANKA, SINOPTIK, Фагот (ТНМК), Ірина Федишин, Маша Виноградова, Ірина Монатик, Аліна Шуфрич, Андрій Безкровний, Morris та інші.

KHAYAT, премія YUNA

Ірина Федишин, премія YUNA

Павло Шилько, премія YUNA

Нагадаємо, 9-а церемонія вручення премії YUNA 2020 відбудеться 24 березня у Палаці «Україна». Організатори вже розповіли, що серед артистів, чиї виступи глядачі побачать на церемонії, – MONATIK, MELOVIN, MARUV, дует Alina Pash & KRUTЬ і Артем Пивоваров. А ведучим церемонії стане шоумен Володимир Остапчук.

Нагадаємо, Тарзан влаштував брудні танці на очах у Корольової.

Як повідомляв Знай.ua, Кароль показала неймовірні прийоми з гнучкості.

Також Знай.ua писав, що Jerry Heil влаштувала гарячі Мальдіви посеред Києва.