На початку лютого 48-річна американська акторка Шеннен Догерті, яка стала всесвітньовідомою завдяки ролям у серіалах "Беверлі-Хіллз" та "Всі жінки відьми", публічно зізналася, що після тривалого лікування знову бореться з онкологією.

Зірка розповіла, що завдяки друзям веде здоровий спосіб життя та не втрачає оптимізму. На її підтримку виступили шанувальники та колеги по всьому світу. Нещодавно на особистій сторінці в Instagram Шеннен Догерті опублікувала фото під яким розповіла, що додає їй життєвих сил та відганяє похмурі думки. Акторка запевнила, що весь секрет у підтримці близьких.

Шеннен Догерті, фото: instagram.com/theshando

Після оприлюднення діагнозу, а у Доггерті виявили четверту стадію раку молочної залози, колеги по серіалу "Всі жінки – відьми" публічно підтримали Шеннен Догерті та запевнили, що її мужня боротьба з раком – приклад для багатьох. Також акторка розповіла, що її подруга модель Енн Марі Коррайт невпинно закликає її на піші прогулянки та розкриває секрети приготування здорової їжі, що чудово позначилося на самопочутті та шкірі Шеннен.

Зірка "Беверлі-Хіллз" написала, що останній тиждень був досить продуктивним. Та водночас акторка зізналася, що часто впадає в депресію, від якої її рятують друзі.

Популярні новини зараз

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Нові тарифи залишать без заощаджень: як зміняться платіжки за вивіз сміття

Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати

З 1 червня українці платитимуть за воду по оновленому тарифу: кому радять приготуватися

Показати ще

"Після року боротьби з раком, що повертається, та інших стресів, я повернулася до цього. Піклуюсь про себе і приймаю кожен день. Це не завжди просто. У мене є дні, коли настає депресія або просто лінь. Але я пройду через все завдяки допомозі друзів", – розповіла акторка. Шеннен Догерті

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, онкохвора зірка "Беверлі-Хіллз" Шеннен Доерті звернулася до фанатів, не відчуває землі під ногами

Як повідомляв портал "Знай.ua", не всі жінки - відьми: зірки легендарного серіалу підтримали онкохвору Шеннен Догерті

Також "Знай.ua" писав, актори культового "Беверлі-Хіллз, 90210" показали фото зі зйомок: "Тепер банда в зборі"