Четвертий сезон реаліті Нового каналу "Від пацанки до панянки" не припиняє дивувати. У першому випуску одразу п'ять учасниць пішли з проекту, а в третьому з речами на вихід відправили усіх учениць Школи леді. Саме так закінчився раптовий візит викладачів.

Цього разу терпець увірвався в директора Тетяни Мокріді, коли вона побачила "пацанок" після вечірки з гостями поважного віку. Директор Школи леді розповіла про негативні враження від побаченого.

"Від пацанки до панянки", скріншот: пресслужба Нового каналу

"Кожна з учениць нагадувала мені Снігуроньку першого січня після ста корпоративів. Причому Снігуронька ще й впала в замет тисячу разів. Вони цілий тиждень працювали над тягарем минулого. Така поведінка дівчат – просто чорна невдячність з їхнього боку. Вони не розуміють, де знаходяться. Тому я вважаю, що їм усім тут не місце" Тетяна Мокріді

Дівчата були п'яні як чіп, а Женю Батюшку Мазур мало не знудило на очах у викладачів. Сама ж Школа леді нагадувала сарай. Кругом був бруд, розкидана їжа та розлиті напої. Тетяна Мокріді через таку їхню поведінку сильно розгнівалася. В результаті директор відправила "пацанок" збирати речі, щоб з ранку в Школі леді і духу їхнього не було. Однак, такий несподіваний поворот подій засмутив дівчат.

Популярні новини зараз

Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним"

Чи варто зберігати заощадження у доларах: експерти пояснили, чого чекати від курсу

Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Показати ще

"Від пацанки до панянки", скріншот: пресслужба Нового каналу

Віка Синяк Кошутіна висловила жаль з цього приводу: "В нас стільки всього вклали за ці два тижні. Один "прокол" коштував місця на проекті. Нас просто виганяють і беруть нових "пацанок".

Катя Канарейка Устинова також засмутилася: "Мені страшно повертатися на Позняки, де я живу. Там у мене не дуже хороші друзі, наркомани. Боюся, що всі зусилля, які я доклала для змін, будуть марні"

"Від пацанки до панянки", скріншот: пресслужба Нового каналу

"Від пацанки до панянки", скріншот: пресслужба Нового каналу

"Від пацанки до панянки", скріншот: пресслужба Нового каналу

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, танці на столі, кров і зламані руки — як стартував новий сезон "Від пацанки до панянки", фото

Як повідомляв портал "Знай.ua", модель-трансгендер навчить "пацанок" жіночності — що чекає дівчат, фото

Також "Знай.ua" писав, що "Від пацанки до панянки" покинула рекордна кількість учасниць — чому вилетіли аж п'ятеро дівчат