Улюбленій українській співачці, тренеру шоу "Голос країни" Тіні Кароль вже досить давно судилося стати взірцем краси, жіночності і ніжності для більшості українок. Зірка в соціальній мережі Instagram розмістила унікальне фото.

Тіна Кароль, скріншот Instagram

Так, на фото видно, що Кароль залишилась лише у нижній білизні, вдивляється у об’єктив фотоапарата спокусливо-томним поглядом і пухкенькими ніжними устами.

"Весна! ❤️", - коротко і лаконічно підписала фото.

У коментарях користувачі швидко відреагували на публікацію і не змогли залишити пост без милих висловлювань на адресу Тіни Кароль.

Популярні новини зараз

Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

"Самая прекрасная ❤️", "красивая💔", " баааа, Тина, ты прекрасна😻", "Тина вы красавица 😘 люблю вас. Будь счастлива", " мать моя женщина, какая красивая🤤❤️ ", "Шикарная 🔥❤️🤞Тін, чого ти така красива? 😮😮😮", "Мурашечная 💔💔💔", "Уля-ля", - прокоментували шанувальники.

Коментарі, скріншот Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Тіна Кароль похвалилася несподіваним ніжним чином, позуючи на чорно-білому кадрі повністю голою і примірявши довгі рукавички з масивними стразами.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Дан Балан виставив зворушливе відео, на якому співав зі своєю маленькою племінницею.

Також "Знай.ua" писав, що Тіна Кароль похвалилася несподіваним чином, позуючи на власному концерті в довгому білому платті-сорочці, яке пізніше змінила на грайливий комбінезон.