Російський і радянський співак Лев Лещенко розкритикував порнографічний кліп "Till the End" групи Na chui, нового проєкту лідера гурту Rammstein Тілля Ліндеманна.

Свою позицію зірка естради виклав у інтерв'ю радіостанції "Говорит Москва".

"Ну Rammstein так Rammstein, таких сотні, розумієте? Але їм треба жити, тому кожен пропонує якісь конфліктні речі. Це спеціально зроблено, як подразник якийсь, щоб зайвий раз поговорили, зайвий раз попіаритися. Мені це неприємно", - сказав Лещенко.

Лев Лещенко

Співак пояснює, що для нього такі твори мистецтва не в новинку, але все одно залишаються неприємними.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Залишилось два дні: українців попереджають востаннє

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять

Показати ще

"Я бачив такі речі, коли команда рок-н-ролу займається любов'ю на сцені, але це огидно. Для цього є інші аудиторії — спальня, кухня, природа, в кінці кінців. Це не ханжеские міркування", - заявив Лещенко.

"Мені соромно, якщо сидить хтось з моїх родичів або дружина, і я повинен це дивитися. Мені можуть сказати: «А ви не дивіться!» Ну як не дивитися? Так чи інакше, це все з'являється на відео. Десь раз випадково навіть побачив це, і вже це пішло. Я вважаю, Росія — моральна країна, православна. У нас є певні засади, принципи, тому не треба лізти в чужий город зі своїми уставами. Це дуже непроста річ. Я вважаю, що воно не повинно бути вульгарним, непристойним. Я вважаю, що це просто аморальний принцип мистецтва, швидше за все розрахований на епатаж", - підсумував літній представник естради.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Собчак влаштувала Лободі допит, як у гестапо, все через Ліндеманна.

Як повідомляв портал "Знай.ua", росіянки жорстоко поплатилися за зйомки в порно-кліпі Тілля Ліндеманна: "не шкода", якщо вб'ють.

Також "Знай.ua" писав, що Лобода захопила "страхітливим" відео, цікавіше, ніж у Ліндеманна.