Російська модель Playboy і телеведуча Кіра Шайн перенесла видалення злоякісної пухлини мозку. Дівчині вдалося успішно пережити страшний період життя і зараз вона вже повернулася до звичайного життя і сподівається, що актриса Анастасія Заворотнюк теж зможе перемогти хворобу, передає Politeka.

Вона переконана, що ті, хто опускають руки і думають про смерть, дійсно помирають. І дуже важливий психологічний настрій. Якщо його не буде, то і лікарі не допоможуть, тому що думки матеріальні.

Кіра Шайн, фото: Стархит

"Дорога Настя, життя триває. Треба набратися сил і битися. У лікарні я спілкувалася з людьми, і багатьом дає сили і допомагає, коли сприймають ситуацію як сигнал від Бога, що потрібно щось поміняти в житті. Бережи людей, які зараз поруч з тобою. Намагайся кожен міг проживати з посмішкою. Якщо не буде внутрішнього настрою, ні один лікар не допоможе. Завжди треба вірити в себе та в диво. Думки матеріальні", — сказала вона в інтерв'ю.

Після того, як дівчині видалили пухлину мозку і вона пройшла реабілітацію, вона регулярно відвідує лікарів і веде здоровий спосіб життя. За час довгої реабілітації вона зрозуміла, що важливо не витрачати свій час даремно і закликала робити важливі справи зараз і не відкладати на потім.

Популярні новини зараз

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, рідні тяжкохворий Заворотнюк зважилися звернутися до надприродного.

Як повідомляв Знай. ua, Заворотнюк у відвертому платті і без натяку на онкологію висвітлила курорт.

Також Знай. ua писав, що відомо про "любовному трикутнику" між Чернишовим і Навкою.