Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася серією яскравих кадрів, завітавши на вихідних у популярний у всьому світі канадський цирк "Cirque du Soleil", який приїхав з гастролями до Києва. Так, артистка приміряла облягаючу червону водолазку, джинси із завищеною талією і довгий пуховик, а образ доповнила макіяжем з тінями коралового кольору. Варто відзначити, що подібний викликаючий макіяж любить і ще одна зіркова білявка - російська актриса Христина Асмус, дружина коміка Гаріка Харламова.

"Чистий кайф! Сходіть якщо встигнете 💓Світове шоу в Палаці Спорту😃", - поділилася радістю Нікітюк. Фолловери залишилися в захваті: "Тіні просто Агонь!!!!! Вам дуже личать! 👍", "Яка ви красива😍будьте завжди такою милою🖤", "Найкраща в світі ❤️😘😘", "Як завжди шикарна!", "Така красива ❤️", "Дуже красиві тіні ! І ти Леся)", "А мені подобається макіяж, яка на мене яскраво, сучасно, коротше МЕНІ ПОДОБАЄТЬСЯ і Лесі добре👏", "Красуня😍".

Популярні новини зараз

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня

Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.