Британська знаменитість Адель скинула зайві 45 кг за лічені місяці і приголомшила фанів, а тепер ще й вирішила почати більш активно радувати шанувальників своїми виходами. Після заяви про творчу перерву в минулому році і закінчення процесу розлучення з бізнесменом Саймоном Конекки в 2019 році, Адель вирішила взяти собі тривалу перерву від світських вечірок.

Довгий час співачку ніхто і ніде не чув на публічних заходах. Поки в січні 2020 року в мережі з'явилися знімки виконавиці, зроблені під час відпочинку на Карибах. Тоді на фото співачку було просто не впізнати! Фанати Адель були вражені тим, наскільки радикально змінилася суперзірка.

Однак і після такого досягнення виконавиця на публіці з'являвся вкрай рідко. А якщо й з'являлася, то в буквальному сенсі уникала папараці. Або ж просила її не знімати. Минулого тижня зірку зняли під час пробіжки. Тоді шанувальники змогли розглянути фігуру схудлої Адель в облягаючому спортивному костюмі.

Адель, фото Instagram

А днями фанам показали ще цікавіші кадри. На вихідних Адель знатно повеселилася на весіллі друзів у Лондоні. Незважаючи на “творчий бан” співачка в подарунок виконала кілька своїх знакових хітів, що супроводжувався захопленими оплесками присутніх гостей. При цьому прихильники наголосили, що незважаючи на настільки радикальне схуднення, потужний вокал співачки залишився при ній.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що схудла Адель намагалася "застрелити" папараці просто на очах у подруги.

Як повідомляв Знай. ua, схудла Адель готова затьмарити Джолі.