Українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і працює в Москві, зацікавила своїх шанувальників новим фото. На світлині вона підкреслила свої розкішні форми напрочуд скромним вбранням.

Фотографію артистка опубліковала на сторінці в Instagram. Свій пост Лорак підписала коротким запитанням: "На якій стороні граєш ти?". Для фотосесії виконавиця вибрала простенький гірчичний піджак і обтягуючі сукні, які акцентують увагу на її пишних грудях. Завершенням образу ставши непомітний, скромний макіяж.

Фото: instagram / anilorak

Такий незвичний образ, який перегукується із темою боротьби світла і тіні, викликав захоплення шанувальників. Вони у свою чергу засипали зірку компліментами і спробували відгадати привід для такої публікації.

"Світла без темряви не буває", "Кароліна як ви схожі на свою маму", "Вважайте реклама до нового кліпу", "На твоїй", "Просто магічна фотографія", – написали вони.

Популярні новини зараз

Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Показати ще

Фото: instagram / anilorak

Варто зауважити, раніше Ані Лорак нарвалася на критику в мережі через своє нове фото. Користувачі звинуватили її у використанні пластичної хірургії.

Скріншот: instagram / anilorak

Скріншот: instagram / anilorak

Скріншот: instagram / anilorak

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше знаменита Земфіра показала світу нове творіння, фанати шаленіють від повернення легенди: "Жесть"

Як повідомляв портал "Знай.ua", Євробачення 2020: Jerry Heil, зірка Х-фактору або чоловік Олени Мозгової — хто переможе у Нацвідборі

Також "Знай.ua" писав, що Ірина Білик, The Hardkiss, Джамала та інші: премія Yuna назвала найкращі хіти за останні 20 років