Скандальна українська телеведуча Ольга Фреймут просто обожнює привертати до себе увагу різними способами в Instagram і Facebook. Нещодавно знаменитість виставила несподіваний і трепетний кадр з коханим чоловіком, генеральним директором "Нового" каналу Володимиром Локотко, зворушливо привітавши українців з Днем закоханих 14 лютого. Так, артистка зізналася, який сюрприз презентував їй коханий, а також розповіла, що в її розумінні означає слово "кохання".

"Прокинулася вранці, а стіл засервіровано порцеляновим сервізом, про який давно мріяла. Чоловік купив до свята, хоча сам дивується моїй величезній колекції горняток, яка вже у трьох сервантах не поміщається . Це і є любов... Вам - теплих взаємних почуттів.❤️" - поділилася радістю Фреймут. Фолловери залишилися в захваті від парочки: "Яка ж ви вишукана , тендітна та гарна 😘 ! Дивлюсь на вас і беру собі як приклад жіночності !", "Дуже гарні😍 зі святом вас!💓", "😍❤️❤️❤️ гарне подружжя", "Мудрій жінці,хай щастить.", "Які ж Ви схожі 😍", "Щастя бажаю ВАМ.Кохайте і будьте коханими!💕👍З святом ВАС закоханих👌❤️❤️".

Популярні новини зараз

Українців почнуть жорстоко перевіряти: кому варто приготуватися

Скільки насправді чоловіків можуть мобілізувати: військовий розкрив неочікувану правду

Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК

Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома

Показати ще

Нагадаємо, Оля Фреймут показала коханого чоловіка, шанувальники зворушені до сліз.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що дочка Фреймут розлютила мережу зухвалими танцями, Злата не витримала: "Мерзенний, недоумкуватий хейтер".

Також портал "Знай.uа" писав, що Фреймут оскандалилася новим проектом на Інтері: "Не ходіть по інших каналах, називається".