Всесвітньо відома співачка Адель вразила фанатів схудненням за останні місяці. Їй вдалося за короткий період скинути близько 45 кг. І вона не має наміру зупинятися, адже її раціон харчування складає всього 1000 калорій в день і вона займається в тренажерному залі, пише DailyMail.

А в середу, 13 лютого, 31-річна Адель виглядала худіша, ніж коли-небудь. Папараці несподівано сфотографували її на прогулянці в спортивному одязі.

Схоже, що автор хіта "Someone like you" продовжує втрачати вагу після того, як показала своє худе тіло на вечірці Дрейка в Хеллоуїн в жовтні минулого року і знову під час новорічних канікул в Ангільї.

На ній був облягаючий спортивний топ з довгими рукавами і щільні легінси. Образ вона доповнила браслетами на зап'ястях і капелюхом.

Популярні новини зараз

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

Подружжя, які почали зустрічатися в 2011 році і одружилися в 2015 році, підтвердили своє розставання в квітні минулого року. Адель подала на розлучення з Саймоном у вересні цього року. І після цього вирішила схуднути і фанати почали помічати перетворення в образі співачки.

Вона опублікувала гламурну селфи в Instagram, в якій вона побажала Дрейку щасливого дня народження і поділилася: "Раніше я плакала, але тепер я потію".

Також фанатів вразили різдвяні фотографії, на яких Адель позує з Гринчем в чорному платті з декольте і світлим волоссям в кучериках.

19-річна студентка коледжу Лексі Ларсон розповіла Людям, що зустріла Адель під час її карибських канікул на початку січня і що зірка сказала їй, що вона втратила щось близько 100 фунтів" (45 кг, - прим. ред).

У минулому місяці колишній особистий тренер Адель розповів, що неймовірна втрата ваги була досягнута завдяки строгій дієті "зелений сік і 1000 калорій в день".

Адель, фото: golos.ua

"Бразильський майстер по тілу" Каміла Гудис, якого представила співачка дружиною Роббі Вільямса, Гайда, приписала ейпереход до суворої дієти та регулярних занять спортом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, схудлу на 45 кг Адель не дізналися на "Оскарі", з'явилося дивне фото з співачкою.

Як повідомляв Знай. ua, Адель подала приклад, як схуднути на 20 кілограмів без зайвих зусиль.

Також Знай. ua писав, що схудла на 25 кг Крістіна Агілера показала струнке тіло в новому кліпі.