Чоловік відомої української співачки, солістки гурту "Время і Стекло" Наді Дорофеєвої Володимир Дантес час від часу викладає забавні пости на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Нещодавно знаменитість похвалився новим селфт, зізнавшись, що поставив брекет-систему, адже зуби з роками почали "лізти" один на одний. Так, артист вирішив підбадьорити всіх, хто хоче зробити свою посмішку красивою і здоровою, але боїться або соромиться з різних причин.

"Отже про брекет систему.
Перший раз мені її поставили 16 або 17 років тому (мені було або 15 або 16 років). До речі, тоді я трохи переживав, але звертати на себе увагу дівчаток легше з рівними зубами, ніж з кривими.
Мені видалили 3 корінних зуба (2 вгорі і 1 внизу) і за 1,5 роки у мене все стало на місце. Так, потім я одягав на ніч капу (не завжди, що погано), але через кілька років сталося те, що змусило мене знову поставити брекети.)
У мене полізли зуби мудрості. І тому у мене вузька щелепа, вони тиснули на інші зуби і з роками, в минулому рівненькі, стали лізти один на одного.
У фільмах раніше показували, що через брекети дітей дражнять, дорослі, які їх носять - невдахи. Але альо! Ку-ку! 2020 рік - Час адекватності, час коли все доступніше ніж у нульових. І час, коли можна і треба пишатися тим, що ти за здоровий образ і красиву посмішку.
Поки не з'явилися teeth positivity швидше рівняйте собі зубки, прикус і все що з цим пов'язано. Ще красива посмішка додає нам впевненості, оточуючим радості, так і для здоров'я - кайф.
P. S. Є мінус, який в той же час і плюс - після кожного прийому їжі я чищу зуби. Звичайно це напружує, але чепуруном бути дико приємно.", - поділився досвідом Дантес. Фолловери не пройшли повз, коментуючи пост, а телеведучий Володимир Остапчук і зовсім заявив, що зробить ту ж процедуру через кілька днів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.