У програмі "Зірковий шлях" нумеролог-психолог Галина Ганджа спрогнозувала долі популярної української співачки Тіни Кароль та не менш відомого телеведучого Володимира Остапчука.

Так, нагадується, що Кароль 25 січня відзначила своє 35-річчя. Вірні фанати зірки не перестають обговорювати її відносини з молдавським співаком Даном Баланом, який старанно підігріває ЗМІ.

Тіна Кароль

"У Кароль класний рік іде, він несе їй ще більшу популярність. У неї буде багато великих творчих проектів. І вона буде брати все, що пов'язано з роботою, з популярністю цих проектів. Проте в особистому житті Тіни йдуть тільки романи. Видно якісь інтриги і все, нічого серйозного в 2020 році у неї точно не буде", - розповіла Ганджа.

Такий же діагноз нумеролог поставила й телеведучому Володимиру Остапчуку, який раптово розлучився зі своєю дружиною після 12 років щасливого сімейного життя. І тепер буде займатися вихованням своїх двох дітей на відстані.

Популярні новини зараз

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Багато шанувальники вважають, що причиною розриву став несподіваний роман Володимира з актрисою Ксенією Мішиної. Однак вони ці здогадки не коментують.

Володимир Остапчук

"У Остапчука справді будуть зміни. Можливо, він захоче змінити підхід до особистого життя. У нього і так важко зараз в особистому житті. Це буде тривати півроку і у вересні, швидше за все, це все вирішиться. Але Володимир не буде поспішати будувати інші відносини, ну, тобто взагалі на час перестане думати, як будувати своє особисте життя. Йому знадобитися, напевно, ще два роки, щоб з'явилося бажання взяти інший вектор. У нього рік одруження - 2021", - передбачила Галина.

Нагадаємо, що Тіна Кароль похвалилася дуже ніжним чином з архівної фотосесії, позуючи для реклами популярного українського ювелірного дому.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Тіна Кароль спровокувала сльози однієї з учасниць Нацвідбору на Євробачення 2020.

Також "Знай.ua" писав, що співака Дана Балана, якого підозрювали в романтичних зв'язках із зірковою Тіною Кароль, впіймали з новою подругою, хореографом Світланою Соколовою.