Популярний канадсько-американський актор Меттью Перрі, який зіграв Чендлера Бінга в культовому серіалі "Друзі", вирішив піти по стопах своєї колеги Дженніфер Еністон і завів сторінку в соціальній мережі Instagram.

Меттью Перрі

Так, менш, ніж за добу, на сторінку 50-річної зірки підписалося 1,7 мільйонів чоловік. Однак, сам Перрі ще не опублікував жоденого знімку або сторіс. Поки фанати можуть насолодитися лише знімком профілю, на якому він лежить зі смайликом в руках, і коротким описом профілю.

"Що це, мій Instagram-аккаунт?", - написав він.

Скріншот, Instagram

Популярні новини зараз

Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську

Нарахували 25 000 гривень пенсії, а платять копійки: чому деякі пенсіонери отримують менше, ніж їм належить

Штрафи та пеня: використання чужої картки "вилізе боком" українцям

Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів

Показати ще

До того ж, знаменитості присвоїли "синю пташку", яка підтверджує офіційні профілі селебріті і инфлюенсеров. Також Перрі вже підписатися на найближчих своїх знайомих, серед яких всі члени команди "Друзі": Дженніфер Еністон, Ліза Кудроу, Кортні Кокс, Метт Леблан і Девід Швіммер.

Актори зраділи, що їх ряди поповнив ще один зірковий користувач і почали вітати Меттью. Першою привітала актриса Ліза Кудроу. Знаменитість розмістила спільну фотографію з Перрі.

"Нарешті! Я не вірю своїм очам! Ласкаво просимо в Instagram, Меттью Перрі. Друзі на все життя", - підписала Кудроу.

У свою чергу 55-річна Кортні Кокс, яка зіграла Моніку в серіалі, підтримала слова Лізи. А ось виконавиця ролі Рейчел, Дженніфер Еністон, не упустила можливості підколоти свого друга.

"Так, Метті. Ти не міг почекати ще довше?", — написала вона.

Слід зазначити, що нещодавно Перрі заінтригував користувачів соціальної мережі Twitter.

"Наближаються великі новини", - написав він.

Багато хто вирішив, що знаменитість натякає на вирішення питання з перезапуском серіалу "Друзі". Однак, мабуть, актор мав на увазі залучення до Instagram.

Нагадаємо, що Кортні Кокс підтвердила, що між Дженніфер Еністон і Бредом Піттом все ще є любов.

Як повідомляв портал "Знай.ua", телеканал HBO почав переговори з компанією "Warner Bros." про створення продовження культового серіалу "Друзі".

Також "Знай.ua" писав, що Дженніфер Еністон завела офіційний акаунт у Instagram і тут же вирішила порадувати фанатів серіалу "Друзі", який зробив її знаменитістю.