Півфіналістка Національного відбору на Євробачення 2020 Jerry Heil, яка нещодавно представила трек для нацвідбору "Євробачення-2020" під назвою "VEGAN" активно веде свою сторінку в Instagram. Знаменитість виставила забавну серію кадрів, позуючи в одному з популярних закладів Києва і примірявши яскраво-рожеві штани, різнокольорову толстовку і взуття на масивній підошві. Так, артистка зізналася, що хоч і не їсть м'яса, а також інших продуктів тваринного походження (мед, молоко, яйця), все одно продовжує носити взуття зі шкіри і пояснила, чому. Виявляється, зіркова красуня народилася в сім'ї м'ясників, тож м'ясо не їсть не тому, що їй шкода тварин, а тому, що організм в якийсь момент сам перестав сприймати його.

"На мені шкіряне взуття🤔
Воно з минулого життя.
Без меду на Різдво кутя.
Назад немає вороття..
.
Кароч🥦🐼 на мені тут дійсно взуття зі шкіри. Я вважаю, якщо навіть ти веган, але колись купила щось зі шкіри — краще доносити.
.
Для новеньких інфа: я з сім’ї м’ясників, тож роки три тому до мене лиш лееедь закрадалася думка, що може, не дуже логічно їсти когось, коли можна не їсти🙃Думала я це, звісно, прожовуючи щойно обсмажений мамою свинячий биточок. Велком ту май лайф, #какгріцца
Сказати, що мені було тоді когось особливо шкода.. — не скажу, бо я 23 роки підряд КОЖЕН вечір чула, як кричить свиня, якій щойно встромили ножа в серце. І звикла. Звикають люди до всього.
.
Тож 23 роки я харчувалася, як моя сім’я. І от в один день чомусь більше не змогла — м’ясо пішло навідворот. І що, я стала різко співчувати? #агащас ! Мене просто більше не приваблювала ідея їсти так, тож я, прислухаючись до організму, перестала. І лише десь півроку по тому, коли відвикла від смаку, я почала ВІДЧУВАТИ, що мені вже було би шкода відібрати чиєсь життя, щоб поїсти. Я не пишу це, щоб навернути когось зараз когось на такий шлях. Моя філософія: у кожного шлях свій. Хочу просто показати, як поступово все склалося в даному випадку, щоб, раптом хтось проживає схоже, ніхто не картав себе! .
Як тільки прийшло співчуття, я вже не змогла вживати рибу, але досі не могла пройти повз шкіряне взуття! Я розуміла, що це нелогічно: не їсти когось, але при цьому носити його шкіру як одяг - коли існують еко-бренди, такі як @stellamccartney, наприклад. В яких і дихає стопа, і стильно, і не як в усіх. Але з дитинства, ще коли міряла на базарі босоніжки в школу, стоячи на картонці, я мала установку: ШКІРЯНЕ ВЗУТТЯ - це рівень і статус (нагадую, за яких умов я отримала цю установку😄), а замінник — це ширпотребний дермонтин. Раніше дійсно важко було знайти щось красиве з тканинних матеріалів. Зараз — бери-не хочу! І от тільки десь півроку тому я вирішила для себе, що буду прикладом в першу чергу для себе. Людиною, яка вірить в свої принципи, хоч і не боїться змінити думку, бо світ змінюється. Побачимо, що далі🤔
Єдина порада!
Наше оточення має сильний вплив. Поступовість - найздоровіший шлях для психіки♥️🐼", - поділилася думками і порадами Яна Шамаєва. Фолловери ж підтримали дівчину в коментарях.

Нагадаємо, Alyona Alyona приготувала "легку вечерю" для своїх фанів.

Популярні новини зараз

До школи за новими правилами: кому заборонять навчатись дистанційно

Трамп дякує З*лупі: мережа Х стоїть на вухах

Німеччина запровадила фінансові зміни для українців: доведеться заплатити за безкоштовне

З пенсіонерів здиратимуть податки: можуть відібрати 20% виплат

Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, реперка Alyona Alyona видала недитячий хіт про найдорожче.

Також Знай.uа писав, що скандальна Аліна Паш ледь не потрапила за ґрати.