Переможниця телевізійного шоу “Холостяк” Даша Квіткова, яка невдовзі планує вийти заміж за телеведучого Нікіту Добриніна, розказала на своїй сторінці в Instagram про користь співжиття до шлюбу, оскільки це краще дозволяє зрозуміти свого партнера.

“Співжиття — це безцінний досвід, який дозволяє дізнатися про всі дрібниці без винятку і побачити людину справжнім, без прикрас. Спільні подорожі та відпочинок на Мальдівах — це лише маленька частина «перевірки» чи зможете ви бути один з одним або ні”, - пояснює Квіткова.

“А в яких умовах ви зможете дізнатися про те, що прорив труби призводить вашого обранця в дику істерику і знерухомлює на пару-трійку годин? Чи готові ви до того, що вам доведеться самій затягувати хомут на змійовику і вичерпувати відрами воду, поки коханий, хитаючись з боку в бік, обіймає коліна?” - розказує анекдотичний випадок колишня учасниця шоу.

Квіткова зауважила, що спільне життя має дозволяти людині побути собою: “Ми прийдемо втомлені з роботи і захочемо просто помовчати, а іноді будемо роздратованими, тому що все може йти “не так,як нам би хотілося”. Речі захочеться просто кинути на диван, відкрити банку оливок і дивитися якийсь фільм. зрештою, нам захочеться просто зняти маску і бути будинки справжніми”.

“Мені просто хочеться, щоб молоді дівчатка подивилися реально на життя, а не чекали “ідеального ідеалу,”” - прокоментувала свою мотивацію жінка.

Популярні новини зараз

Трамп дякує З*лупі: мережа Х стоїть на вухах

В Україні різко зменшилася пенсія: що відбувається, і хто це допустив

Німеччина запровадила фінансові зміни для українців: доведеться заплатити за безкоштовне

По 3600 грн щомісяця виплачуватимуть пенсіонерам: хто може отримати гроші

Показати ще

Даша Квіткова і Нікіта Добринін лишаються єдиною парою в історії української версії шоу "Холостяк", яка не розпалася і продовжила стосунки. Невдовзі вони планують побратися в Україні.

Нагадаємо, раніше наречена Добриніна Квіткова зважилася на зізнання: "Я помилялася".

Як повідомляв портал "Знай.ua", наречена Добриніна Квіткова показала оголене тіло, дуже пікантно: "Це нормально?"

Також "Знай.ua" писав, що ексхолостяк Добринін не стримався і відгамселив кохану на ринзі: "Випустив пар".