Знаменитий американський актор, який ще в юному віці підкорив сотні тисяч глядачів, Маколей Калкін, може повернутися до головної ролі Кевіна Маккалістера у фільму "Сам удома".

Про таке повідомляє іноземне видання We Got This Covered, посилаючись на інсайдерів, що раніше повідомили про повернення Сона Кана у "Форсаж 9" і Білла Мюррея в картину "Мисливці на привидів: З того світу".

Відтак, як відзначається, Калкін, який вже грав цю роль у двох частинах культової стрічки, може знову з'явитися в ролі Кевіна Маккалістера в перезапуску франшизи "Сам удома". Щоправда, цього разу він буде персонажем другого плану, який є власником охоронної фірми, що встановлюватиме в будинку нового головного героя систему захисту.

кадр з фільму "Сам удома"

Варто зауважити, що наразі подробиць про перезапуск різдвяної комедії доволі мало. Відомо, що Макс, який цього разу залишиться "сам вдома" буде в становищі, схожому до того, у якому опинився головний герой оригінальної дилогії. Поставить стрічку Ден Мазер, а ролі батьків головного героя зіграють Еллі Кемпер і Роб Делані.

Популярні новини зараз

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

Нагадаємо, "Один вдома" повернеться на екрани, названі актори оновленої різдвяної комедії.

Як повідомляв Знай. ua, Трамп розкрив секрет культового "Один вдома-2", мовчав десятиліттями.

Також Знай. ua писав, що оприлюднено список найкращих різдвяних кінострічок.