Відомий український музикант, лідер гурту "Мачете" Ярослав Малий у відвертому інтерв'ю зізнався, що у свій час зловживав наркотичними речовинами.

Ярослав розповів, що він підсів на заборонені препарати близько 15 років тому, проте зараз він "чистий" і навіть не думає про це. Неймовірно, але під дією препаратів музикант створював навіть цілий альбом. Про це стало відомо завдяки інтерв'ю музиканта для одного з українських видань.

Лідер гурту "Мачете" Ярослав Малий, фото: Instagram

За словами Ярослава, порятунок собі влаштувати людина може тільки своїми руками. Жодні лікарі, друзі і вмовляння не допоможуть людині впоратися з пагубною звичкою. Музикант називає період свого життя з наркотиками "втраченим часом".

"Вони були в моєму житті, і я зіткнувся з цим дуже серйозно. Але в один момент я зрозумів, що це мені не потрібно. Тут потрібно знати одне, поки сама людина не зрозуміє, що йому це не потрібно, жодні лікарі, рідні, друзі не допоможуть, нічого не врятує від цього. У моєму житті їх немає вже років 15, і я впевнено кажу, що це з ними був втрачений час", - розповів Ярослав.

Популярні новини зараз

Замість кількох виплат — одна: українцям платитимуть нову соціальну допомогу

Продай майно – заплати за комуналку: українці вийшли на новий рівень бідності

Штраф за відмову від ВЛК скасують: хто уникне покарання за порушення військового обліку

У жовтні українці отримають одразу три платіжки за газ: за що доведеться доплачувати

Показати ще

Музикант зазначив, що в житті артиста завжди багато спокус, але протистояти їм дуже важко.

Нагадаємо, під Києвом схопили перевертня в білому халаті, будь-яка "дурь" за ваші гроші: подробиці резонансної спецоперації.

Як повідомляв Знай.uа під Львовом шукають втікача наркомана в чорному, будьте обережні: прикмети і фото.

Знай.uа писав, колишня наркозалежна Дана Борисова прокоментувала вагітність від Олексія Паніна.