Січень - місяць відпочинку для більшості зірок, які відразу після робочого Нового року вирушають у тривалу відпустку. Так, в цьому році Потап і Настя Каменських насолоджувалися відпочинком у Мексиці, Слава з "НеАнгелів" - на Балі, а її колега Віка Смеюха - на Мальдівах, Надя Дорофєєва та Вова Дантес - в Домінікані. Список можна продовжувати і далі.

Знай.uа поцікавився у Олександра Пікалова - зірки студії "Квартал 95", в які екзотичні країни він зазвичай їздить. На що гуморист відповів, що зовсім не любить такі поїздки, особливо літати далеко літаком.

Олександр Пікалов, Квартал 95

"Я не сильно мандрівник, - зізнався Пікалов. - Мені більше подобається Україна. На мотоциклі по дорогах".

Сашко зазначив, якщо і вибирати з країн, то віддав би перевагу Європі, наприклад: Греції, Іспанії, Чехії.

Популярні новини зараз

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Показати ще

"Ні, я не люблю екзотику. Я не розумію", - додав він.

На питання, а куди дружина раніше на відпочинок возила, суворо відповів: "Нікуди мене дружина не возила. Я самостійний хлопець! Ні, я не підкаблучник, не ведусь на це. Тому дружина в Таїланд з малим злітала зовсім недавно. Без мене. А я люблю Європу. Барса розриває! Мені подобається архітектура. Я люблю дивитися. Храми люблю. У Празі - пиво. Є місця, де мені добре. У Баварії кухоль пива випити приємно".

Михайло - син Олександра Пікалова

Пікалов розповів, що в Україні полюбляє відпочивати на острові Хортиця в Запоріжжі чи в Карпатах, але не взимку, а влітку.

Раніше Олександр Пікалов розповів, чому не любить жартувати в Кварталі 95 над одним із своїх друзів - відомим телеведучим.

Також гуморист гостро відреагував на чутки про вагітність однієї з артисток "Жіночого Кварталу".

Крім того, Знай.uа поспілкувався з Вікторією Смеюхою з гурту "НеАнгели", яка розкрила, де ж зникла після новорічних свят і чому нічого не публікувала в соціальних мережах.