9 лютого в театрі "Долбі" в Голлівуді відбудеться 92 церемонія вручення нагород американської Академії кінематографічних мистецтв і наук "Оскар".

Багато талановитих голлівудських красунь у неймовірних образах будуть підкорювати червону доріжку "Оскара" цього року.

На червоній доріжці точно побачимо 50-річну актрису Рене Зеллвегер. Вона номінована в категорії "Найкраща жіноча роль" за фільм "Джуді". Рене вже отримала три нагороди: SAG Awards, де сяяла в елегантній темно-синій сукні від бренду Maison Margiela з оголеними плечима і красивим розрізом спереду,

Зірка на церемонії завжди підбирає ідеальне вбрання і виглядає розкішно.

Думаємо і на "Оскарі" Рене Зеллвегер зробить ставку на класику. До речі, 2004 року Рене вже отримувала "Оскар" за фільм "Холодна гора". Тоді на 76-й церемонії Рене сяяла в білій сукні з довгим шлейфом і бантом ззаду.

Популярні новини зараз

Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне"

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Показати ще

Одразу в двох номінаціях цього року представлена 35-річна Скарлетт Йоганссон. За роль у фільмі "Шлюбна історія" в категорії "Найкраща жіноча роль" і "Кролик Джоджо" в категорії "Найкраща актриса другого плану".

Ще одна номінація у 44-річної актриси Шарліз Терон. Вона представлена у категорії "Найкраща жіноча роль" за фільм "Скандал". 2004 року на 76-й церемонії "Оскар" Терон вже отримувала свою статуетку за фільм "Монстр". Тоді на доріжку 28-річна Шарліз вийшла у вечірній сукні, розшитій камінням на бретельках у якої було глибоке декольте, невеликий шлейф і розріз спереду.

Нагадаємо, у Лас-Вегасі пройшла найвідвертіша кінопремія AVN, хто і за що отримав порно-Оскар.

Як повідомляв портал Знай.uа, хакери використовують шкідливе програмне забезпечення, щоб знімати людей через веб-камери під час перегляду порно.