Учасник гурту Green Grey Дизель у відвертому інтерв'ю "Зе Інтерв'юер" розповів про своїх найбільш культових хітах, відношення до віку, оргії в бурхливих дев'яностих і про багато іншого.

Green Grey, Зе Інтерв'юер

Так, Дизель вирішив поділиться подробицями про свій перший статевий акт і підлітковий вік.

"По-перше, все було зовсім інше. Я пішов в медучилищі, де нас було четверо, і це у нас найчисленніша за хлопчикам група була! Грубо кажучи, на потоці було 1000 дівчаток і 8 хлопчиків. Тоді я взагалі перший раз для себе відкрив секс на даху медучилища – мені було років 16. Щодо презервативів – тоді ніхто не думав про це, швидше, секс був безпечним, щоб не "залетіти". Але, з іншого боку, якщо подивитися на статистику, мені здається, у ті роки народжувалося більше дітей", - поділився він.

Green Grey, Зе Інтерв'юер

Популярні новини зараз

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

Також він розповів про хіт, який коштував 20 тисяч доларів.

"Не можу назвати, кому продав, в цьому суть контрактів, але це російська зірка – вона і зараз суперзірка, це ВОНА. Пісня від особи дівчини. Це дуже середня для російського ринку ціна. Я знаю, наприклад, що Григорій Лепс купує і подорожче. Це цілий бізнес. Двадцять тисяч доларів для хіта – він окупається за місяць! А далі – чистий прибуток протягом десятиліть", - згадує Дизель.

Green Grey, Зе Інтерв'юер

Крім того, учасник гурту Green Grey відверто розповів про своє ставлення до наркотиків.

"Пробував, так, але ніколи не рубав, я втрачаю свідомість від голки. Але кокаїн – бувало. Нерозумно зараз говорити: "Не було – і не буде!". Під кайфом виступав, було – не сподобалося. Знаєш, ось цей кайф сцени – тебе ніякий наркотик не вставить. Організм дуже зосереджений на моториці, пальцями потрібно пересувати, працюють обидві частини мозку, а для того, щоб вставив наркотик, потрібно бути повністю розслабленим. Бухими виступати – таке може бути, але ми не виступаємо. Обдолбаними – немає", - розповів він.

Green Grey, Зе Інтерв'юер

До того ж, знаменитість згадав і про груповий секс у бурхливої молодості.

"Зараз у нас кохані дружини, але в ті часи, звичайно, був такий розрив. Секс відразу з декількома. Відразу з десятьма. Секс – це певний процес, в ньому необов'язкові правила. Я теж не завжди один чоловік. Можна сказати, сексі з кількома жінками одночасно. Це було в 60-х, чому я все на Ренесанс зводжу. Відкривається енергетичний стовп, йде роздача ідей, і ти, коли знаходишся в центрі цього енергетичного стовпа, потрапляєш під різну кількість різних ідей", - зізнався Дизель.

Нагадаємо, що організатори наймасштабнішого музичного фестивалю України на вечірці 30 січня оголосили нового хедлайнера Atlas Weekend.

Як повідомляв портал "Знай.ua", чоловік солістки гурту "Время і стєкло" Наді Дорофеєвої Володимир Дантес похвалився новим кадром, вирушивши з коханою дружиною в досить теплу Одесу.

Також "Знай.ua" писав, що соліст відомої російської групи "Іванушки International" Андрій Григор'єв-Апполонов поділився фотографією з Таїланду, де рекламує незвичайний продукт.